Door de leden: Dennis de Boer

Dennis de Boer is de naam, 27 jaar jong, kom uit Putten en woon nog thuis bij mijn ouders. In het dagelijks leven zit ik in de installatietechniek bij installatiebedrijf E. Kleijer. Verder zijn mijn hobby’s eigenlijk alles wat met licht, muziek, geluid en beeld te maken heeft.  Zo combineer ik Excelsior met een andere hobby; Veluwe FM.

Het is dan ook inmiddels zo ‘n 17 jaar geleden dat ik bij Excelsior kwam, doordat ik de techniek bediende bij het muziekprogramma HaFaBra, gepresenteerd door Peter Does en Wietze van der Zee.     Destijds was Peter Does de drumbandinstructeur en hij kon wel wat leerlingen gebruiken. In die tijd zat ik ook nog op gitaarles maar moest toch een keuze maken, ik besloot om lid te worden van Excelsior.

“Er gaat geen repetitie voorbij waarbij er niet gelachen wordt.”

Tot op heden speel ik voornamelijk snaretrom wat me uitstekend bevalt. Er gaat geen repetitie voorbij waarbij er niet gelachen wordt. Zeker als we voor de 6e keer weer dezelfde maat niet goed slaan. Zo goed zijn we op elkaar ingespeeld.

Qua optreden staat de Taptoe en Koningsdag hoog in mijn lijst.  Hoe mooi is het om als korps rond te lopen en mooie marsen te kunnen spelen, zeker als er veel Puttense bevolking langs de kant staat en spontaan begint te klappen als je langs loopt. Verder ben ik ook betrokken bij The Peppernuts. Dit is erg leuk om te doen vanwege de diversiteit aan optredens bij scholen, woongroepen en intochten.

Ik hoop dat Excelsior nog veel meer leden krijgt en lang mag voortbestaan, want wat is een intocht avondvierdaagse, Koningsdag en Taptoe Putten zonder Excelsior…….

Dennis de Boer – Slagwerker